FAQ

06-1212 3000

info@woningverhuurutrecht.nl

Beste wensen voor 2019

Beste wensen voor 2019

Mijn naam is Jelle van Tricht en ik ben reeds 12 jaar werkzaam als makelaar. Mijn carrière begon in 2007, toen ik besloot om mij aan te sluiten als franchise-ondernemer bij RE/MAX (www.remax.nl). Het was een stap in het diepe, maar ik vond het een interessante uitdaging. In de beginjaren opereerden wij vanuit een prachtig kantoor aan de Oudegracht. Dit lag op een hoek en bestond voor een groot deel uit grote raampartijen. We hadden veel bekijks en werden ook wel de vissenkom genoemd. In de werfkelder van het kantoor gaven we lezingen, hielden we vergaderingen of genoten we van een borrel met uitzicht op de voorbijvarende bootjes. Ik heb in die tijd veel trainingen en cursussen gevolgd via RE/MAX, en mede dankzij mijn compagnon Michiel Elsinga ontzettend veel geleerd.

Toen we in 2012 voldoende klanten hadden, was de A-locatie in het centrum van Utrecht niet meer nodig. Ik besloot de franchiseformule van RE/MAX vaarwel te zeggen en samen met Michiel een eigen onderneming te beginnen: Alliances Makelaardij. Deze samenwerking bleek een enorm succes en ons klantenbestand blijft groeien, zonder dat we eropuit hoeven. Klanten komen via mond-tot-mondreclame bij ons terecht en daar ben ik ontzettend trots op en dankbaar voor. Een doorverwijzing krijgen via een tevreden klant is immers het beste compliment dat er is!

Voor Alliances Makelaardij werk ik met veel plezier vanuit mijn kantoor aan huis maar daarnaast heb ik ook een heerlijk rustige werkplek in de Utrechtse wijk Zuilen waar ik ook met klanten kan afspreken onder het genot van een heerlijke kop koffie.

Wat kunt u van mij verwachten? Ik wil mijn klanten bedienen op een manier zoals ik zelf ook geholpen wil worden. Ik vind daarbij flexibiliteit, snelheid, zorgvuldigheid en kritisch werken zeer belangrijk. Door de ervaring die ik heb opgebouwd kan ik goed inschatten hoe mijn klanten benaderd willen worden. Zo kan ik mijn service uitstekend afstemmen op de wensen van de klant. Inmiddels heb ik bij circa 300 woningen mogen bemiddelen.

U kunt mij dus altijd bellen voor al u vragen —- 06 12 12 3000

Discussier mee