FAQ

06-1212 3000

info@woningverhuurutrecht.nl

Drie op een rij

Drie op een rij

Drie appartementen op een rij in de verkoop

Afgelopen zomer had ik appartement 112 met veel succes verkocht. Naast de reguliere bezichtigingen hadden wij een open huis georganiseerd waar wel meer dan 30 mensen kwamen kijken. Dit resulteerde al snel in enkele interessante biedingen waarna ik in overleg met de verkoper had besloten er een inschrijving van te maken. 15 biedingen was het gevolg en het appartement werd voor ruim boven de vraagprijs verkocht. Al snel belden de buren mij dat zij ook graag hun woning met winst wilde verkopen en zodoende stond ik de volgende dag nog bij ze op de stoep om mijn verkoopstrategie uit te leggen…

Een reactie op “Drie op een rij”

  • Jelle van Tricht

    8 maart 2019 om 09:32

    Betrof de Zwanenvechtlaan in Utrecht

    Antwoord

Discussier mee