FAQ

06-1212 3000

info@woningverhuurutrecht.nl

Allround makelaar in Utrecht

Allround makelaar in Utrecht

Jelle van Tricht is een ervaren makelaar gespecialiseerd in de Utrechtse huizenmarkt. Sinds 2007 begeleidt hij kopers, verkopers, huurders en verhuurders met veel gedrevenheid, enthousiasme en succes. Kopers komen jaren later terug voor begeleiding van de verkoop van hun huis en verhuurders gaan langdurige samenwerkingen met hem aan.

‘Wij zijn er van overtuigd dat je je geen betere makelaar kan wensen. Jelle heeft ons huis meerdere keren voor ons verhuurd en tenslotte voor ons verkocht. Zijn inzet is altijd minimaal 100% geweest en zijn deskundigheid ook zeer hoog’ – Erik Koops (Bremstraat 74)

Full service

De begeleiding die Jelle biedt is volledig. Hij staat zijn klanten bij van A tot Z. Dat doet hij met een zorgvuldig opgebouwd netwerk van bouwtechnische keurders, financieel adviseurs, hypotheekverstrekkers, notarissen, loodgieters, schilders, cv-installateurs en andere experts die zijn betrokken bij de (ver)koop/(ver)huur van een huis. Daarnaast onderhoudt Jelle nauwe banden met makelaars in de omgeving, wat ervoor zorgt dat hij als allereerste op de hoogte is van nieuwe woningen en meer voor elkaar krijgt dan de gemiddelde particulier.

Zelfstandig

Jelle werkt zelfstandig. Dit betekent nauw en direct contact, zonder andere schakels. Het uitgangspunt is dat hij zijn klanten bedient op een manier zoals hij zelf geholpen wil worden. Flexibiliteit, snelheid, zorgvuldigheid en kritisch werken staan hoog in het vaandel. Zijn jarenlange ervaring zorgt ervoor dat hij de wensen van zijn klanten goed kan inschatten en zijn service daarop kan afstemmen.

‘Jelle is een prettig, actief, flexibel en vaardig persoon en een bedreven makelaar. Ik ben zeer tevreden en hoop dat we nog geruime tijd zullen samenwerken’ – Dirk-Jan ter Horst ( Edmond Eyslerstraat 44)

Het kantoor van Jelle ligt in Zuilen.

Discussier mee