FAQ

06-1212 3000

info@woningverhuurutrecht.nl

3 stappen om je appartement snel te verhuren

3 stappen om je appartement snel te verhuren

Heeft u een appartement aangekocht of bent u van plan om dit te gaan doen? Wilt u dit appartement snel kunnen verhuren op de markt en het liefst met een zo laag mogelijke investering? Dan is het handig om onze tips eens door te nemen. Wij hebben namelijk 3 manier voor u op een rijtje gezet waarmee u ervoor kunt zorgen dat u uw appartement snel kunt verhuren.

  1. Onderzoek is een must

Uiteraard begrijpen wij dat u geen bouwval koopt of geen appartement op een locatie die helemaal niet in trek is. Wel adviseren wij u om verder te onderzoeken naar of het appartement dat u op het oog heeft de juiste eigenschappen heeft. Welke doelgroep wilt u aanspreken? Is er een supermarkt in de buurt? En is er een goede infrastructuur in de omgeving van het appartement? Allemaal vragen die u het liefst al voordat u de aankoop doet moet kunnen beantwoorden.

  1. Energiezuinig is helemaal in

Waar potentiële huurder voorheen nog weleens alleen maar lette op de huurprijs is dat nu wel anders. Mensen zijn zich ervan bewust dat er naast de kosten van de huur ook nog vele andere kostenposten bij komen kijken. Neem bijvoorbeeld de energierekening. In appartement dat slecht geïsoleerd is zullen de mensen veel minder snel geneigd zijn om de huurovereenkomst te tekenen, zij draaien immers op voor de stookkosten.

  1. Maak de woning instapklaar

Niet iedereen zit te wachten op een hoop kluswerk en tegenwoordig verwachten mensen vaak dat de huisbaas dit allemaal regelt. Zorg er dus voor dat een woning helemaal instapklaar is en dat de potentiële huurders geen enkel mogelijk werk meer hoeven te doen. Een voorbeeld hiervan is het net schilderen van de verschillende elementen in huis. Geen zin om dit voor de hoofdprijs te doen? Dat begrijpen wij maar al te goed. Daarom is het ideaal om eens op onze website verder te kijken. Wij geven persoonlijk advies over schilder werkzaamheden en de verbouwing en werken samen met klus- en bouwbedrijven om dit te realiseren.

Ik hoor graag van u

 

Discussier mee