FAQ

06-1212 3000

info@woningverhuurutrecht.nl

Sfeervolle vijf kamer tussenwoning in de populaire wijk Oog in Al. Huurwoningen

€2.200

Omschrijving

De woning wordt momenteel vrijwel in zijn geheel opgefrist met een nieuw bestelde keuken welke wordt voorzien van alle gemakken. Naast de nieuwe keuken is er momenteel een schilder bezig die ervoor zorgt dat wanden, deuren en kozijnen weer voorzien zijn van een nieuwe verflaag. Tevens wordt de houten vloer geschuurd en gelakt zodat de woning weer helemaal spic en span is voor een nieuwe huurperiode!

Oog in Al is een heerlijke, kindvriendelijke wijk, gunstig gelegen en vlakbij het centraal station/centrum van Utrecht (ca. 7 fietsminuten), de snelweg A2 (ca. 5 autominuten) en voorzien van een prachtig mooi park en diverse winkels en supermarkt op loopafstand.

Deze jaren 30-woning heeft enkele mooie sfeervolle elementen en heeft naast zijn ca. 110m2 gebruikers oppervlakte en 4 prima slaapkamers ook een lekkere voor- en achtertuin. De achtertuin is tevens voorzien van een achterom.

De woonkamer heeft een mooie houtenvloer welke momenteel nieuw wordt gelakt. De wanden worden allemaal opnieuw gesausd en de deuren en kozijnen worden ook meegenomen. De leuke zitkamer aan de voorzijde en de openslaande deuren naar de achtertuin zorgen voor een mooi speels element in de woonkamer. Aan de achterzijde is de keuken gelegen waar binnenkort een nieuwe moderne keuken de huidige keuken zal doen vervangen (zie foto sfeerimpressie).

Tevens bevindt zich aan de achterzijde ook nog een toiletruimte en toegangsdeur vanuit de keuken naar de tuin.

Op de eerste verdieping zijn twee slaapkamers (17 en 10 m2) en de badkamer gelegen. De badkamer is voorzien van een ligbad met doucheconstructie en een 2e toilet.

Via een vaste en normale trap is de 2e verdieping te bereiken vanwaar de overige 2 slaapkamers beiden afzonderlijk zijn te bereiken vanuit de hal/overloop. Deze ruime slaapkamers (ca. 10 en 12m2) beschikken over een dakkapel en handige bergingkasten/knieschotten.

De woning is ideaal voor een gezin en ook voor expats vanwege de Internationale school op zeer korte afstand.

Bijzonderheden:
– Woning wordt gestoffeerd opgeleverd. In overleg kan de woning tegen meerkosten ook gemeubileerd worden opgeleverd.
– Gratis parkeren in de straat.
– Het maandelijkse huurbedrag bedraagt € 2.200,00. (exclusief de gebruikerslasten van de huurder).
– Bij de huur wordt tevens ook een borgsom gevraagd.

Adres

  • Adres: Johann Sebastian Bachstraat
  • Woonplaats: Utrecht
  • Postcode: 3533 XC
  • Buurt: Oog en Al

Details

  • Woning ID: 3702
  • Prijs: €2.200
  • Totale Oppervlakte: 110 m²
  • Kamers: 4
  • Bouwjaar: 1930