FAQ

06-1212 3000

info@woningverhuurutrecht.nl

Sfeervolle en ruime 4 kamer woning in Dichterswijk. Huurwoningen

€1.850

Omschrijving

In de populaire en gewilde wijk Dichterswijk bieden wij een bijzonder mooi ingedeelde en onderhouden ruime doorzon gezinswoning. Het betreft een prachtige woning met kamer en suite, glas in lood ramen/deuren, strak in de verf, achtertuin en binnen patio. Dit alles in een leuke wijk, dichtbij het Centraal station en op loopafstand van diverse winkels.

Indeling

Entree met mooie houten vloer die doorloopt naar de woonkamer. Meterkast, toilet, trapkast en toegang tot de woonkamer. De woonkamer bestaat uit een kamer-en-suite en kan door middel van schuifdeuren met glas in lood worden verdeeld in 2 aparte ruimtes. De ruimte aan de voorzijde is momenteel in gebruik als tv kamer en de kamer aan de achterzijde als 2e zitkamer. Vanuit de woonkamer is zowel de keuken als de binnentuin/patio te bereiken. De patio is voorzien van veel ramen en deuren waardoor het als het ware een verlenging van de woonkamer/keuken gezien wordt.

Aan de achterzijde van de woning bevindt zich een ruime eetkamer in de serre welke een heerlijke verbinding heeft met de achtertuin middels twee keer 2 openslaande deuren. Deze serre is voorzien van vloerverwarming en door alle ramen komt er heerlijk veel licht binnen.

De keuken is naast de patio en tussen de zit en eetkamer gesitueerd. Deze is voorzien van witte kastjes met een RVS blad en achterwand en diverse inbouw apparaten.

1e verdieping

2 slaapkamers, badkamer met ligbad, aparte douche ruimte, wastafelmeubel met 2 kranen en een handige handdoeken radiator. De badkamer is vanuit beide slaapkamers te bereiken. De hoofdslaapkamer bevindt zich aan de achterzijde en heeft een oppervlakte van ca. 12m2. Vanuit de slaapkamer is er een toegang tot het dakterras van ca. 10m2. Op deze verdieping bevindt zich tevens een 2e toilet.

2e verdieping

Via is een vaste trap is de zolderruimte op de 2e verdieping te bereiken. Deze ruimte is aan de achterzijde voorzien van een groot dakkapel en aan de voorzijde komt er licht binnen door o.a. 2 grote velux dakramen. De zolder is thans in gebruik als logeer en werkkamer. Tevens is hier veel bergruimte en de wasmachine gelegen. Nb. De zolder wordt voor de oplevering nog voorzien van een nieuwe vloerbedekking.

Buitenruimte

Wat deze woning zo bijzonder maakt is o.a. de buitenruimte. Naast het dakterras en de achtertuin heeft de woning een heerlijke patio met veel ramen waardoor er toch veel lichtinval in de woning is. De achtertuin is gelegen op het Oosten en het een schutting en achterom.

Tot slot

Deze ruime en zeer goed onderhouden woning is rond april/mei beschikbaar en kan zowel gestoffeerd als gemeubileerd worden opgeleverd.

Ondanks de ruimte en de beschikbaarheid van drie aparte (slaap)kamers mag de woning niet gehuurd worden door 3 woningdelers of studenten. Dit gezien er voor bewoning door 3 of meer woningdelers een bepaalde vergunning in de gemeente Utrecht noodzakelijk is. Stelletjes of gezinnen met een kind(eren) zijn zeer geschikt voor deze woning.

Bijzonderheden

– De woning is voor een korte dan wel lange periode te huur.

– Gratis parkeerplaatsen in de straat.

– De kale huurprijs bedraagt 1850 euro exclusief de gebruikerslasten voor huurder.

– De woning is voorzien van CV combiketel

Adres

  • Adres: Jekerstraat
  • Woonplaats: Utrecht
  • Provincie: Utrecht
  • Postcode: 3521 EC Utrecht
  • Buurt: Dichterswijk

Details

  • Woning ID: 3234
  • Prijs: €1.850
  • Totale Oppervlakte: 112 m²
  • Kamers: 3
  • Bouwjaar: 1936