FAQ

06-1212 3000

info@woningverhuurutrecht.nl

Sfeervolle benedenwoning in Utrecht-west

€1.300

Omschrijving

In de wijk Lombok, gelegen op een korte fietsafstand van het Centraal Station (ca. 6 minuten) en op loopafstand van diverse winkels ligt deze mooie benedenwoning met achtertuin.

De woning verkeert in zeer goede staat van onderhoud en is voorzien van een mooie donkere houtenvloer en een luxe keuken en badkamer. Naast de moderne staat van onderhoud is de woning ook voorzien van enkele sfeervolle elementen als zijnde: Kamer-en-suite verbinding, inbouwkasten met paneeldeuren en bijzondere spotverlichting op de wanden.

Indeling:

Entree met opstelling meterkast en toiletruimte. Het toilet is recent totaal vernieuwd en voorzien van een zwevend toilet.

Toegang tot woonkamer.

De woonkamer is verdeeld in een eetkamer (voorzijde) en zitkamer. De kamer aan de voorzijde heeft een lengte van 5,5 meter en is voorzien van handige inbouwkasten en een computernis. Door het grote raam en het hoge plafond heeft deze ruimte een erg sfeervolle samenstelling.

Via een open verbinding is de kamer aan de achterzijde van de woning te bereiken. Deze kamer heeft toegang tot de keuken, badkamer en slaapkamer alsmede de achtertuin middels openslaande deuren. De achterkamer is breder dan de voorkamer en beschikt eveneens als de andere vertrekken over strak gestuukte wanden.

De keuken is 2 jaar geleden vernieuwd en voorzien van diverse inbouwapparatuur, te weten een koelkast met vriesgedeelte en een vaatwasser. Daarnaast beschikte de keuken over een 4-pits gasfornuis, afzuiging en diverse bergruimte.

Vanuit de keuken is er een directe toegang tot de badkamer en de slaapkamer. De badkamer is voorzien van een hoek ligbad met douche functie. Tevens is er een wastafelmeubel met bergruimte aanwezig. Naast de badkamer is nog een wasruimte aanwezig waarin de wasmachine en droger zijn geplaatst.

De achtertuin is gelegen op het Noordoosten en heeft een lengte van 9,5 bij 2,2m breed. In de achtertuin is ook een bergruimte geplaatst voor tuingereedschap.

Bij voorkeur wordt deze woning verhuurd in een gemeubileerde status. In overleg kunnen er ook enkele meubelen uit de woning worden gehaald.

Het betreft een zelfstandige woonruimte met eigen voorzieningen en eigen CV-ketel en meterkast.

 

Kenmerken

– Modern gerenoveerde benedenwoning.

– Voorzien van een eigen CV en meterkast

– Mooie nieuw gerenoveerde houten vloer, strak gestuukte wanden en ramen met dubbel glas.

– Openslaande deuren naar achtertuin.

Adres

  • Adres: 2e Delistraat
  • Provincie: Utrecht
  • Postcode: 3531 SW
  • Buurt: Lombok

Details

  • Woning ID: 2942
  • Prijs: €1.300
  • Totale Oppervlakte: 65 m²
  • Kamers: 1

Eigenschappen