FAQ

06-1212 3000

info@woningverhuurutrecht.nl

Riante 4 kamer bovenwoning met een prachtig uitzicht Huurwoningen

€1.350

Omschrijving

Riante 4 kamer bovenwoning met een prachtig uitzicht

Het appartement is gelegen op een uitstekende locatie in de wijk Transwijk. Op loopafstand bevinden zich het winkelcentrum Kanaleneiland, scholen (o.a. de Internationale school) en de tramhalte. Gelegen in Zuidwest Utrecht is er een snelle verbinding naar de A2 en de A12. Het Centraal Station ligt op ca. 10 minuten fietsen.

Indeling

begane grond

Entree met intercom en brievenbussen. interne bergingen in de onderbouw aanwezig en trapopgang naar bovengelegen verdiepingen

Toegang tot het appartement op de 3e verdieping

Entree. Centrale hal met vaste kast, separaat toilet en toegang tot de badkamer met ligbad en 3 slaapkamers.

Vaste trap naar boven (bovenste verdieping, geen bovenburen) waar zich de keuken en woonkamer bevinden.

Het appartement is recent door de huidige eigenaar deels in een nieuw jasje gestoken. De moederhaard is uit de woonkamer verdwenen en er is een CV-installatie aangelegd. Daarnaast zijn de wanden grotendeels behandeld en ligt er een nieuwe laminaatvloer in de hal en alle slaapkamers. De woonkamer had al mooi laminaat.

De woonkamer is aan weerszijden voorzien van veel ramen en lichtinval en heeft een prachtig uitzicht over de stad én de Domtoren!

Vanuit de keuken is er een toegang tot de het balkon op het westen.

Vrijwel alle meubels op de foto’s zijn ter beschikking voor de nieuwe bewoners. Zodoende wensen wij dit appartement gemeubileerd te verhuren. Indien u zelf enkele meubels (bijvoorbeeld uw eigen bed en bank) wenst mee te nemen dan valt daarover te spreken met de eigenaar. Daarnaast zullen er enkele nieuwe meubels worden aangeschaft zodat dit appartement tip-top in orde is voor de nieuwe bewoners.

Let op: ondanks dat de woning beschikt over 3 slaapkamers wenst de eigenaar de woning niet te verhuren aan 3 woningdelers. Een stel of gezin met 2 kinderen is wel van harte welkom.

Bijzonderheden
Bijzonderheden:
– Woonoppervlakte ca. 85 m2;
– Berging in onderbouw;
– De huur voor deze woning is € 1350,- per maand. Dit is inclusief de huidige meubels maar  exclusief gas, licht, water, gebruiksdeel gemeente en tv/ internet;

Adres

  • Adres: Van Bijnkershoeklaan
  • Woonplaats: Utrecht
  • Postcode: 3527 XB Utrecht
  • Buurt: Transwijk

Details

  • Woning ID: 3495
  • Prijs: €1.350
  • Totale Oppervlakte: 85 m²
  • Kamers: 3
  • Bouwjaar: 1962