FAQ

06-1212 3000

info@woningverhuurutrecht.nl

Driekamerappartement met groot terras (21m2) en loggiabalkon in de wijk Velthuizen/ Leidsche Rijn Huurwoningen

€1.200

Omschrijving

Omgeving:

Gelegen aan een straat met gratis parkeergelegenheid en direct uitzicht op groene wandelpaden en een brede watergang. In de directe omgeving vindt u (basis)scholen, speel- en sportvoorzieningen. Op enkele passen lopen treft u een divers voorzieningenaanbod waaronder een supermarkt, een gezondheidscentrum en kleinschalige detailhandel. Mogelijkheden om te recreëren bevinden zich recht voor uw deur, maar ook met de fiets bent u snel bij de Haarrijnseplas, Kasteel de Haar in Haarzuilens of het Veldhuizerpark . Voor u het weet bent u gewend aan een ochtendwandeling door de nabijgelegen natuur voor u start met de bezigheden van de dag.

De woning heeft een gunstige, beschutte maar ook bereikbare ligging. Zowel met de fiets, het openbaar vervoer of de auto bent u snel ter plaatse in de omliggende dorpen en steden zoals het centrum van Utrecht, Leidsche Rijn centrum, Woerden, Nieuwegein, IJsselstein en Montfoort.

Indeling:

Via de centrale entree met lift, trapopgang en toegang tot de bergingen kom je op de 1e verdieping. Een brede galerij voert op deze verdieping naar de hoek van het gebouw waar het appartement is gesitueerd.

Aan de voorzijde kom je via je eigen privé-terras op het zuiden bij de voordeur. De indeling van het appartement is praktisch en efficiënt waardoor de ruimte optimaal wordt benut. Aan de linkerzijde vindt je een slaapkamer aan de galerijzijde, een slaapkamer aan de straatzijde met deur naar het loggia balkon en tussen deze twee kamers liggen het toilet en de keurige badkamer met douchehoek en meubel. Handig is de bergkast in de gang met opstelplaats voor de wasmachine.

De linkerzijde van het appartement bestaat uit de ruime woonkamer met deur naar het loggiabalkon en groot raam met veel lichtinval en vrij zicht over de voor het appartement gelegen groenstrook en singel, de keuken met keurig keukenblok in rechte opstelling met inbouwapparatuur en een aansluitend een eet-/werkruimte aan de galerijzijde.

Op de begane grond beschik je over een grote, eigen berging.

Kenmerken:
– Het appartement wordt gemeubileerd opgeleverd (MEUBELS KUNNEN VERSCHILLEN VAN DE FOTO).
– Het totale woonoppervlakte is ca. 85 m2.
– Eigen CV.
– In de woning mag niet gerookt worden.
– Huisdieren zijn in beginsel niet toegestaan.
– Berging in de onderbouw.

Bijzonderheden:
– Beschikbaar per 1 Mei 2019.
– De huurprijs bedraagt €1250,- exclusief verbruikerslasten van de huurder maar inclusief de meubels.
– Gratis parkeren.

Adres

  • Adres: St. Pietersberg
  • Woonplaats: Utrecht
  • Provincie: Utrecht
  • Postcode: 3453 PJ
  • Buurt: Leidsche Rijn

Details

  • Woning ID: 2875
  • Prijs: €1.200
  • Totale Oppervlakte: 85 m²
  • Kamers: 2
  • Bouwjaar: 2003