FAQ

06-1212 3000

info@woningverhuurutrecht.nl

Heerlijke ruime bovenwoning met balkon en dakterras in hartje centrum! Huurwoningen

€1.300

Omschrijving

(For English scroll down)

Midden in de stad maar toch rustig gelegen in een van de meest sfeervolle straatjes van Utrecht ligt deze comfortabele goed onderhouden en ruime (ca. 100m2) 3 kamer maisonnette woning.

In de auto luwe en gezellige straat Springweg, de straat die men kent door Hotel Karel V en het Springhaver theater en tussen de Oudegracht en de Catharijnesingel gelegen.

Alles is op loopafstand te bereiken; winkels, restaurants, Centraal Station, de Dom en het bruisende Ledig Erf. De drukte is eenvoudig op te zoeken maar in de woning is het een oase van rust. Deze bovenwoning is voorzien van dubbele beglazing en heeft een ruime doorzon woonkamer van ca. 11 meter.

Deze solide gebouwde bovenwoning is voorzien van leuke authentieke details en beschikt tevens over een balkon + dakterras op het Zuid-Westen (ong 20 m2).

Indeling:

Entree op de begane grond met een ruime hal van ca. 10m2. Garderobe, groepenkast en trapkast. Trapopgang naar 1e verdieping. Overloop met toiletruimte en toegang tot het midden van de woonkamer.

De woonkamer is voorzien van een houten parketvloer en heeft aan de voorzijde een zitkamer (ca. 25m2) voorzien van 2 bankstellen en een tv meubel. De sfeervolle schouw en 2 inbouwkasten met paneeldeuren maken deze ruimte nog sfeervoller. Grote ramen met glas tot aan boven.

In het midden van de woonkamer is de eetkamer gesitueerd en tevens is er ook een werk/studeerhoekje gemaakt. Zowel vanuit deze kamer als vanuit de keuken is er een toegang tot een klein balkonnetje. De keuken (ca. 10m2) is aan de achterzijde gelegen en is voorzien van enkele losse apparaten (behoren bij de woning) waar onder: koelkast, vriezer, oven, vaatwasser en inbouw gasfornuis.

2e verdieping

Via een vaste trap vanuit de woonkamer is de bovenste woonlaag te bereiken. Hier zijn de twee slaapkamers (ca. 13 en 15m2) en de badkamer (ca. 8m2) gelegen. De slaapkamer aan de achterzijde is voorzien van openslaande deuren naar een heerlijk en goed onderhouden dakterras (zuiden).

De slaapkamer aan de voorzijde is voorzien van een dakkapel en enkele knieschotten. Deze kamer strekt zich uit over de gehele breedte van de woning en is ruim genoeg voor het plaatsen van een tweepersoonsbed, kledingkast, boekenkast en bureau. Foto’s van deze kamer ontbreken helaas.

De badkamer is tussen de kamers gelegen en in zijn geheel betegeld. Naast een inloopdouche en wastafel is deze badkamer ook voorzien van een toilet.

 

Bijzonderheden:

– Centrale verwarming aanwezig voorzien van nieuwe combi ketel.

– Het gehele appartement is voorzien van dubbele beglazing.

– Ruim en goed onderhouden dakterras op het Zuiden (= avond zon)

Adres

  • Adres: Springweg
  • Woonplaats: Utrecht
  • Provincie: Utrecht
  • Postcode: 3511 VL Utrecht
  • Buurt: Centrum Utrecht

Details

  • Woning ID: 3372
  • Prijs: €1.300
  • Totale Oppervlakte: 100 m²
  • Kamers: 2
  • Bouwjaar: 1930