FAQ

06-1212 3000

info@woningverhuurutrecht.nl

Schrijf je hieronder in en WoningverhuurUtrecht.nl gaat direct voor jou op zoek naar een passende Utrechtse huurwoning. Hoe vollediger je je situatie en voorkeuren aangeeft, hoe gerichter wij voor jou een passende woning kunnen vinden.


Aan het basispakket zijn geen inschrijfkosten verbonden; meer informatie over tarieven en het uitgebreide bemiddelingspakket vind je onderaan de pagina in de FAQ.


Na je inschrijving kun je direct op zoek naar je droomhuis! Heb je al een woning van WoningverhuurUtrecht.nl op het oog, dan kun je dit direct in het formulier aangeven en een bezichtiging inplannen.
Wat kost inschrijven?

Voor het basispakket is inschrijven kosteloos. Je krijgt dan toegang tot ons woningaanbod en kunt onze woningen kosteloos bezichtigen. Ga je een woning via ons huren, dan betaal je de eenmalige administratie- & contractkosten. Deze kosten zijn afhankelijk van de grootte van de woning en type oplevering (o.a. wel of niet gemeubileerd).

Voor het uitgebreider bemiddelingspakket betaal je € 200,- inschrijfkosten en € 100,- per bezichtiging. Huur je uiteindelijk via WoningverhuurUtrecht.nl, dan betaal je één maand huur van je uiteindelijke huurwoning, minus de inschrijf- en bezichtigingskosten. Hiervoor krijg je actieve aanhuurbemiddeling o.b.v. woningaanbod van andere makelaars.  Ook benaderen wij actief verhuurders en organisaties, zodat jij al toegang hebt tot woningen nog vóór deze partijen de woningen op de markt brengen. Hierdoor heb je een aanzienlijk grotere kans op een passende huurwoning en een groot voordeel ten opzichte van het basispakket.