FAQ

06-1212 3000

info@woningverhuurutrecht.nl

Het team van WoningVerhuurUtrecht.nl bestaat uit makelaars en andere slimme ondernemers met meer dan 10 jaar ervaring in de Utrechtse woningmarkt. Eind 2017 hebben wij de mijlpaal bereikt van meer dan 3.000 klanten, die wij geholpen hebben om hun woonwensen te realiseren.

 

Onze dienstverlening

We bemiddelen tussen huurders en verhuurders. Deze bemiddeling gaat verder dan verhuur en aanhuur van woningen. Ons onderscheid zit in de nazorg en het in contact blijven met huurders en verhuurders tijdens de huurperiode. Want wij doen er alles aan om dit voor beide partijen zo plezierig mogelijk te laten zijn. Zo beheert en onderhoudt WoningVerhuurUtrecht.nl woningen en werken wij samen met schoonmaakbedrijven die incidenteel of periodiek schoonmaak van woningen op zich neemt.

Wij coördineren vanuit onze beheertak het algehele onderhoud van de woning en sturen daarbij klusbedrijven, loodgieters en schilders aan. Zodat je bij WoningVerhuurUtrecht.nl alles onder 1 dak hebt en zonder zorgen je woning kunt (ver)huren. Daarnaast werken wij samen met Alliances Makelaardij, waarmee wij de Verkoop en Aankoop van woningen gezamenlijk oppakken. Ook delen wij ons netwerk en contacten bij de gemeente, hypotheek- en verzekeringsadviseurs met jou, zodat wij bij vrijwel al jouw woninggerelateerde vragen van dienst kunnen zijn.

Wij staan veel in contact met collega-makelaarskantoren, investeerders, particuliere huiseigenaren, relocaters, expats(bureaus) en andere woningcoöperaties/huizenaanbieders waardoor wij de woningzoekers goed van dienst kunnen zijn bij het vinden van woonruimte in Utrecht. 

 

Ons woningaanbod

Ons grootste aanbod woningen bevindt zich in de Utrecht en omliggende wijken en plaatsen als Leidsche Rijn, Vleuten, De Meern, Terwijde, Maarssen, De Bilt, Zeist, Nieuwegein, IJsselstein en Houten. Voor een impressie van reeds bemiddelde woningen verwijzen wij je graag door naar ons aanbod.

WoningVerhuurUtrecht.nl staat voor vakkundigheid, flexibiliteit, snelheid, persoonlijkheid, service en bovenal kwaliteit!

Jelle van Tricht, Makelaar o.g.

Neem contact met ons op

Neem contact op